MedIQ

Videón bemutatva:



Nekem alapvetően tetszik, de azért a vége vicces, ahol azt írja ki a gyógyszertárban a gép, hogy kérjük válasszon kezelést. Azt talán nem kellene...

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr56409044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

William Gates (törölt) 2008.05.15. 18:56:47

Helló, csak ámulok és bámulok ezen a blogon, és ihletet kapva körülnéztem néhány futurologiai site-on.
Hát én remélem, hogy a videón látott jövőkép csak egy mérföldkő abba a világba, ahol már nem lesz szükség orvosra, max. a sürgősségi ellátásban. Az IT, adatbázisok, gyors szenzorok sokkal biztosabban fognak diagnosztizálni és kezelést illetően dönteni, mint az emberek. Az "orvos" feladata annyi lesz, hogy kezelje az itt látott kütyüket, de az értelmesebb beteg maga is képes lesz ezt megcsinálni.
Külön röhej volt a fonendoscope a doki nyakában - már ma is képes egy mobiltelefon+szerver eldönteni egy 20 másodperces zenerészletről, hogy melyikről van szó. Gondolom a tüdő hangjaival sem lenne gondban egy megfelelően fejlett szoftver sem.
Azt nem tudom, kedves Berci, hogy te még megéred-e ezt a kort. Nem ellened beszélek, de én remélem, hogy igen :-)

rothadó test csimota 2008.06.04. 16:25:39

a microsoft videója leginkább azt mutatja meg, hogy milyen fejlett a CGI

:)

Keonii 2009.10.16. 20:10:59

@William Gates (törölt): ebben van valami, de a doki azt is tudja, hova tegye a fonendoszkópot. és ez a fontos!
süti beállítások módosítása