MedIQ

Egy videót mutatnék be, mely valószínűleg azt demonstrálja, milyen lesz egy kórház, egy orvosi kivizsgálás néhány év múlva. Nem kell majd a páciens elmondására hagyatkozni. Lehúzzuk betegkártyáját kis gépünkön, melyen rögvest minden adat megjelenik. Az újonnan végzett vizsgálatokat azonnal bevihetjük a kézi számítógépbe. Érvényesül a minden adat egy helyen elv:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr30131058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zslog · http://lata.blog.hu 2007.08.04. 13:32:42

Szeretem a technikai újdonságokat. Ez tényleg nagy segítség az orvos munkájához. DE! Már manapság is azt tapasztalom, hogy a beteg személye, a beteg véleménye, panaszai sokszor kimaradnak a betevizsgálat sorából. Anno az orvosegyetemi tanulmányaim során a betegvizsgálat és a beteg kikérdezése nagyon fontos része volt a vele való foglalkozásnak. Ma sokszor hallani a betegektől: XY dr meg sem kérdezte, hogy érzem magam. :-(
süti beállítások módosítása