MedIQ

Holnaptól nagy posztok sorára készülök, most még a génekre kell koncentráljak. Addig is egy kis szórakozás az orvostudomány oltárán:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr4129881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jack__Bauer 2007.08.02. 01:05:37

Kedves Berci! Az a baj, hogy az átlag index-olvasó hülye az ilyen mélységű orvosi cikkekhez, animokhoz, esetleg ha meg is nézi, hozzászólni már nem fog (legalábbis érdemben), mert nem tud mit... Írj inkább az infarktusra kávét ajánló orvosról, vagy a gyomorban (manapság már igen nehezen elképzelhetően\előfordulhatóan)felejtett törlőkendőről - arra lesz komment, meg visszaping...
(Ne adj Isten, esetleg a vizitdíjról, a rezidensképzésről vagy úgy általában az egészségügy jelen állapotáról - ha már Worluk mester feltűnően hanyagolja a témát...)

Üdvözlettel:
egy fiatal, végzett, pesti kolléga

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2007.08.02. 08:10:50

Kedves kolléga!

Én sosem írok az egészségügy hazai helyzetéről vagy gyógyszerekről. Egyszerűen vannak erre más blogok.

De köszönöm az érdeklődést. Ezek az orvosi témák ritkán váltanak ki nagy kommenthegyeket. Tisztában vagyok ezzel. De hátha az átlag index-olvasót is közelebb lehet hozni az orvostudományhoz ilyen színes és érdekes animációkkal. Mindenesetre értem az üzenetet. :)

zslog · http://lata.blog.hu 2007.08.02. 19:35:58

Szerintem ez a blog igy jó. Ezek a témák valók ide. Lehet mondani, hogy ez egy ismerettterjesztő blog. Ezért is került fel az index főoldalra. Az "eü.anyázós" blogok megteszik a "feladatukat".

Mediocre 2007.08.03. 01:10:15

Én vagyok az átlag index olvasó. Kicsit hülye. De ez a blog jó, nagyon tetszik és sokat tanulok belőle. Köszi Berci!

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2007.08.03. 01:21:26

Az ilyen kommentekért önmagában megéri csinálni a MedIQ-et. Köszönöm! :)
süti beállítások módosítása