MedIQ

Ez  a poszt olyan durva képeket tartalmaz, hogy itt egyet sem közlök, inkább mutatom a linket: Crooked Brains.

A cím nem ferdítés. 2000 éve végzik a szaruhártya tetoválását. Festéket és antibiotikus folyadékot juttatnak a szaruhártya alá, mely egyébként messze nem egy egyszerű folyamat. A procedúra fájdalmatlan, viszont utána a kellemetlenségek tárháza nyílik meg. Komolyan nem tudom megérteni azokat, akik elrontják (vagy legalábbis súlyosan kockáztatják) azt a testükön, ami jól működik. Mit mondhat ilyenkor egy ténylegesen vak ember?

Biztos csak én vagyok maradi...

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr73119290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zslog · http://lata.blog.hu 2007.07.17. 13:10:53

Bocs, nem kioktató szeretnék lenni, de a képeken a kötőhártya alá juttatnak szines folyadékot. A szaruhártya alá jutott festék a látást rontja. A szaruhártya az egyik "fénytörő réteg": remélem, jól emlékszem igy mondják.

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2007.07.17. 13:55:34

Ez bennem is felmerült, de akkor miért hívják Corneal tattooing-nek?

zslog · http://lata.blog.hu 2007.07.17. 14:03:21

Eyeball tattoing-t olvasni a Crooked Brains-n. Vak szem esetén kozmetikai céllal - úgy fog kinézni pl. a szaruhártyahomállyal rendelkező vak szem, mint a látó - végeznék azt a fajta szaruhártyatetoválást. Remélem, jól értettem a cikket.

Dezertor 2007.07.17. 20:43:56

modblog.bmezine.com/
ezt az oldlat nézétek meg.. és utána mondjatok valamit a szemgolyo tetoválásra..amugy ezek itt is fenn vannak... amugy rendszeresen nézem ezt az oldalt:D
süti beállítások módosítása