MedIQ

Holnap, azaz csütürtökön 19:10-kor (szerintem akkor mivel 19:00-kor híreket adnak) benne leszek az Alföld TV-ben. Ha valaki még nem unja a MedIQ-et vagy az orvoslás - web 2.0 kapcsolatot, akkor nézze meg.

Egyszer már voltam náluk, nagyon kedvesek, ügyes és lelkes csapat dolgozik ott. És ami a legjobb, lehet nézni élőben a netről is a műsort:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr6598235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Basahalom boulevard · http://www.basahalom.hu 2007.06.14. 19:32:21

Jó volt, szép volt! Gratula!
Biztos vagyok benne, hogy ezekkel a szerepléseiddel azoknak is kedvet csinálsz a web2-höz, akik még idegenkednek tőle.
Annyit azért megtehettek volna az Alföld TV-ben, hogy kiírják a magyar blogod nevét. Nem oly bonyolult, csak egyetlen számukra kevéssé ismert betű van benne.

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2007.06.15. 00:44:47

Köszönöm szépen! :)

Jó hangulat volt odabent. A linket meg nem bánom egyáltalán, a nevemre ha rákeres bárki, úgyis megtalál...

bani 2007.06.15. 09:17:27

Csak nem gyógyszertan vizsga után volt a felvétel?!És hol maradtak a sötét karikák,vagy van valami tuti recepted?:)

Egyébként jó volt,csak fura volt,hogy álltatok..

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2007.06.15. 18:02:54

Megelőző orvostan vizsga után volt. Nincs karika, puca van. :)

Amúgy végtelenül idegesítően pedáns fejem van...

bani 2007.06.16. 17:17:27

Most,mondjam,hogy az!:)Szemüvegben,pedig kifejezetten okostojás:)))/de csak a képernyőn,és ha témánál vagy/;)

Orosz Sándor 2007.07.20. 23:40:46

Tisztelt szerkesztőség!
Elnézést kérek önöktől, hogy a műsorukban szereplő asztrológus hölgyről némi ellentmondásom van. A műsoruknak nagy tisztelője vagyok, de az asztrológus hőlgyel nem értek egyet. Szerintem még tanulnia kellene főleg a jegyekkel kapcsolatosan. Jó magam is OROSZLÁN jegyben születtem talán azért is, bírálom most a hölgyet. Szerintem a ház is nagyon fontos, hogy melyik házba kerül a NAP-jegye, és a VÉNUSZ. Tudomásom szerint az V-ház az OROSZLÁN- jegy háza. A NAP –jegyünk azt mutassa meg, hogy mivé szeretnénk válni. Ha a NAP-jegyünk bekerűl a XII-es házban, akkor már nem tudjuk úgy csillogtatni magunkat. Az Aszcendens jegy sokkal erősebb, ha valakinek az Aszcendense OROSZLÁN, akkor ő valójóban éli az ő KIRÁLYSÁGÁT. Az Aszcendens a "hajó" amiben a lélek utazik. Kinek milyen "járműve" van, gyors, lassú, szép, kecses. Stb. Az első benyomás találkozásnál az Aszcendens alapján történik. és csak később a NAP-jegy. Más szavakkal: az utcán sétáló emberek, vagyis azok, akikkel kapcsolatba kerülnek velünk, legelőszőr az Ascendensed jegyének jellemzőit látják, azaz ebből vonják le a következtetéseiket, és a keresztül ítélnek meg. Viszont akiket közel engedünk magunkhoz, már a Nap jegyünket is megismerheti megfelelő ismeretség után, derül fény az egyéb tulajdonságokra is. Az OROSZLÁN ASZDENDENSEL rendelkező emberek vezető beosztásban dolgoznak, orvosok, ügyvédek, és még sorolhatnám. ÉS AZOK VALÓBAN NAGYON SZÉPEK! A volt feleségem számmisztikus, asztrológus volt azért tudom a jegyek milyenségét sokat besegítettem a munkájában. Apropó számmisztika ma este szinte mindenki képletét felírtam sok ember volt ma fére vezetve. A hölgynek nem ártana megtanulni a számmisztikát, ha az asztrológiával nincs tisztában. Igaz, ami igaz ezek az órák nem pontosak, de a születési évünk, hónapunk, napunk az viszont fix. Ha lehet egy véleményem, akkor jó lenne az asztrológus hölgy mellé egy számmisztikus. Ha jól emlékszem volt már önöknél egy számmisztikus én azzal sem voltam kibékülve őt viszont nem szeretném, mert kellő tudással ő sem rendelkezett. Tudomásom szerint Debrecenben létezik olyan számmisztikus, aki perceken belül kiszámolja a személyes évét, és ami még fontos, hogy mikor vállalkozzon. Az első betelefonáló hölgy nagyon férre lett tájékoztatva, mert tudomásom szerint 9-es záró évben nem kezdünk vállalkozást. A másik, ami még nagyon fontos, hogy kivel vállalkozik a hölgy, mert a vállalkozásból, párkapcsolatból mindig a hölgy fog kilépni. Elnézést kérek mindenkitől, de már régen készülök erre, a bíráló levélre nem szeretem, ha félre vezetik az embereket. A jósokról is megvan a véleményem, de azt legközelebb. Elnézést kérek mindenkitől, ha nem jól fogalmaztam, de az idő felettem is elszállt 72-éves leszek a napokban, ebben a korban már nem úgy mennek a dolgok.
Köszönöm a megtisztelő figyelmüket.
Üdvözlettel:
Orosz Sándor
süti beállítások módosítása