MedIQ

Egy új játék a gyermekkori elhízás elleni harc hasznos tagja lehet. A Body Mechanics-ról van szó, melynek játékmenete Jack Decayd testében zajlik és a narrátorunk egy Yoda-szerű, bölcs figura. Szuperhősöket segítünk Jack testének megmentésében és chips-ekkel, üdítőitalokkal küzdünk. (Hivatalos kiadvány)

A Body Mechanics azon videójátékok egyike, mely rá tudja venni a gyermekeket arra, hogy többet mozogjanak és egészségesebben étkezzenek. Íme egy flashdemó a játék működéséről és kinézetéről.


Hasonló céllal promótálják a Nintendo Wii egyes játékait, melyről kivételes blogposzt készült a wiinintendo.net oldalán, ahol egy Wii felhasználó hosszasan ecseteli, hogyan fogyott közel 10 5 kg-t a Nintendo használatával (a lenti videó is őt mutatja). De hasonló sikerekről, lehetőségekről szól a Diet Game-ről vagy a jövő diétáiról szóló cikk is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr8940747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bani 2007.02.27. 17:32:53

Ezek tényleg jó fogyasztók!A napi mozgás is megvan és még a játékszenvedély is kielégíthető!Öcsikém már kipróbálta és tíz perc után már totál ki volt,pedig nem egy rossz fizikumú gyerkőc!:)
Egyébként nagyon szép lett az oldal!Vidámak a színek!:)

Médiageci · http://twitter.com/mediageci 2007.02.28. 11:13:49

Ezek mellé még nagyon ajánlom a Yourself!Fitness-t (PS2, X, PC), ugyan kevésbé játékos, de nagyon komoly edzésterveket és étrendeket ad. Aztán jó az EyeToy: Kinetic (PS2), játékos is meg minden. És persze van úgy ezernyi táncos játék, azok is jó bulik és fogyasztanak (sőt azokról van igazán sok cikk, hogy mennyien fogytak le velük), van belőlük rengeteg játéktermi, opensource meg mindenféle.

én 2007.03.01. 21:06:53

kiráály,én is szeretnék ilyen videójátékot:)
süti beállítások módosítása