MedIQ

Amerikai szabadalom egy centrifugáról, mely a vajúdást hivatott segíteni: Sok elképesztő ötlettel találkoztam már a neten, de ez majdnem mindent visz.

Együttműködés a Google és az angol Wikipédia orvosi szerkesztői között: Érdekes kezdeményezés, melyben mi, szerkesztők javítunk egy-egy orvosi cikket, amit a Google által fizetett bírálók átnéznek és javaslatokat tesznek.

Többet ésszel: interjú a web 2.0 és orvoslás kapcsolatáról Zsíros László Róberttel.

Átverés volt a H1N1 riadó: Egy átfogó és részletes cikk a Heti Válaszban. Mi, bloggerek, mit is hangsúlyoztunk már a "járvány" legelején?

A leggyorsabb késforgató a sebészek között: Az Agyvihar blog írja le a sebész érdekes történetét:

Egy alkalommal összevitatkozott az egyik kollégájával, hogy egy fiatal fiú nyakán tályog van-e vagy veszélyes ütőértágulat. "Ki hallott már ütőértágulatról ilyen fiatalon?", kiáltott az impulzív doktor, és zsebéből előkapva kését beleszúrt a kérdéses pontba, ami ütőértágulatnak bizonyult, és így a vágás a fiú életébe került.

Évente 70000 gyermek sérül meg orvosi eszközök (kontaktlencse a leggyakoribb, illetve tűk, kerekesszékek) miatt.

És végül a Cellcraft, egy online játék a sejtbiológiáról:

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr312207039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Véé 2010.08.09. 11:38:58

Az a vajúdós forgóeszköz (pontosabban hasonló) volt pár éve Fábry-showderben, hülye (magyar) találmányként.

PuPilla · http://pupillaolvas.freeblog.hu 2010.08.09. 21:34:05

Kedves Bertalan!

Régóta olvasgatom, nézegetem a blogod, vissza-vissza térek. Egy éve nekem is van, bár nagyon más jellegű, egy könyvesblog. Ha nem haragszol egy, a körünkben körbemenő díjat szeretnék most neked odaítélni. Nagyon kreatívnak tartom az oldaladat, és remélem ezáltal egy picit még ismertebb és közkedveltebb lehet. A díjat itt tekintheted meg, természetesen egyáltalán nem kötelező sem kitenni, sem továbbadni: pupillaolvas.freeblog.hu/archives/2010/08/09/Dij/ Csak fogadd szeretettel. :)

További sok sikert kívánok és számtalan érdekes hírt. :)

PuPilla
süti beállítások módosítása