MedIQ

Üdvözlet innen Long Beachből, a 25-26 Celsius fokos paradicsomból. A veterán MedIQ olvasók emlékezhetnek, hogy tavaly is itt voltam a Medicine Meets Virtual Reality konferencián, mostmár azonban a szervezőbizottság tagjaként.

Akit érdekel mélyebben, mi is folyik itt, annak ajánlom figyelmébe a Twitter lapomat és a Sciencerollt vagy a konferencia blogját, amit lassan fél éve írok.

Egyébként elnézést, hogy nem az orvosi oldal kifejtésével kezdem, de még kevés előadás volt és csak egy poszter szekció. Viszont éppen az előbb indultam a posztereket megnézni, amikor látom, hogy a Prison Break-et, azaz a Szökést forgatják a hotel előtt. A Comment:com-os bloggertársak biztos örülnek majd a képeknek, ha más nem is. Holnaptól ígérem a konferencia üzeneteivel is foglalkozom majd, most viszont következzék egy képsor arról, hogy is néz ki egy sorozat forgatása.

Ez fogadott a lift előtt...

Ez pedig a bejáratnál... A járművekre Miami Police volt írva. A hídon belopóztam a háttérmunkások mögé, hogy közelebbről fotózhassam a forgatást.

A Hyatt-ből Panda Bay Hotel lett...

Michael Rapaport beszélget William Fichtnerrel. Kedélyes hangulatban voltak, nem érdekelte őket, hogy hányan fényképezik vagy nézik a forgatást.

William Fichtner magában, mellette a statiszták, akik közül sokan a hotel vendégei voltak.

Bőszen folyt a háttérmunka...

Ilyen háttér előtt mondjuk könnyű filmezni...

Most közösen megnézzük Obama beiktatását, aztán kezdődhet az igazi munka. Abban mindenki egyetért a konferencián, hogy Obama az orvoslásra és tudományra nagyszerű hatással lesz.

Holnap fogok előadni, lesz miről beszámolni.

Update: Sokkal jobb minőségben feltöltöttem a képeket Flickr-re.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr78891632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása