MedIQ

Lassan fél éve dolgozom egy projekten, amely ma éjjel fog hivatalosan is beindulni. Egy angol nyelvű szolgáltatásról van szó, mely a Webicina nevet kapta, és amivel szeretnénk hidat építeni az orvosok és az e-páciensek közé. Remélem, ezzel lehet majd segíteni mind az orvosokat, mind a pácienseket, hogy sikeresen lépjenek be a web 2.0 korszakába.

4 szolgáltatással indulunk ma éjjel:

  • Személyre szabott orvoslás 2.0 csomag: Egy e-mail, mely tartalmaz minden fellelhető web kettes eszközt, site-ot, szolgáltatást, amit egy adott betegséggel kapcsolatban vagy egy adott területről össze lehet szedni.
  • Online image építő megoldások: 3 hónapon át nyújtunk gyakorlati tanácsokat és útmutatást, hogy valaki minőségi orvosi blogot építsen, illetve segítünk webes aktivitását hasznosan növelni, így építve ki egy megfelelő online reputációt.
  • E-learning: Kurzusok arról, hogy építsünk ki egy sikeres blogot; hogyan kövessük szakterületünket egyszerűbben és hogyan használjuk fel a Second Life virtuális világát praxisunkban. Az első lépés minden kurzusból ingyenes.
  • Konzultáció: Induló orvosi web kettes szolgáltatásoknak tanácsadás, személyes előadások vagy online előadások (webinar, Second Life műhely).

 

Egy egyenlettel így lehetne összefoglalni céljainkat:

Meglátjuk, elindul-e egy párbeszéd arról, hogyan fogják az orvosok és a páciensek elfogadni vagy éppen elutasítani a web 2.0 eszközeit.

A site-ot Vargyai Gergő készítette, a weboldalkészítés.net-től. Sok köszönet érte!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr1701476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása