MedIQ

Most nem animációkról van szó, vagy megjátszott jelenetekről. A MedicalVideos.us oldalon orvosi tanulmányaim leghasznosabb videóival találkoztam. Igaz, nem az egészségügyben dolgozók számára néhol durvák is lehetnek a látott képek, beavatkozások.  Főképp a Harvard Medical School és a New England Journal of Medicine munkáit lehet megtekinteni a témánként csoportokba osztott videók között. Jó böngészést!

Példaként, az alábbi videón egy arthrocentézist nézhetünk végig, ahol a térdízületben kórosan felgyülemlett folyadékot távolítják el.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr97240026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ajandek · http://ajandekok.blog.hu/ 2007.11.24. 11:01:13

Hihetetlen, miket találni a neten... Nektek bizonyára hasznos, nekem meg azóta fáj a térdem, mióta megnéztem. :)

gabest1 2007.11.24. 11:41:56

ez semmi, nézzetek boncolást

tzatziki 2007.11.24. 11:52:59

A SE I. sz. Szemeszeti Klinikajanak honlapjan pedig szemmutetekrol vannak (legalabbis fel eve voltak) fenn videok, szerintem azok is nagyon latvanyosak, ajanlom az erdeklodok figyelmebe.
süti beállítások módosítása