MedIQ

A HVG írt arról a tanulmányról, mely friss adatokkal szolgál a hazai digitális változásokról az orvoslásban.

A magyar nezetők aktívabbak a nemzetközi áltagnál: 59 százalékuk érdeklődik a hálón egészségügyi kérdések iránt. A nők érdeklődése nálunk is magasabb (67 százalék), mint a férfiaké (50 százalék). Vajon az állhat ennek hátterében, hogy a nőkben erősebb a késztetés, hogy birtokában legyenek az információnak – akár jó, akár rossz hírről legyen is szó? Vagy a férfiakra jellemzőbb a halogatás, a „majd megtudom, ha fejbe kólint”?
 
A tematika széles skálán mozog: a babatáplálástól a babatornáig, a születéstől a halálig, a fitnesszprogramoktól az öndiagnózisig, s még számlálhatatlanul sorolhatnánk az eseteket – olvasható a közleményben.

Az USA-hoz mérten minden más országban vannak lemaradások, de amit ott láttunk 1-2 éve, azt most minden más országban látjuk, így a trend egyértelmű.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr535383058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása