MedIQ

Mint írtam, június végén a Doctors 2.0 and You párizsi konferencián adtam elő. Denise Silber francia e-health guru szervezésében nagyszerű esemény részesei voltunk két magyar kollégámmal. Jó visszhang a Prezim után, számtalan új kontakt, lehetőségek, együttműködési ajánlatok a Webicina.com számára. Jövőre is megyek!

Alapvetően azt lehet tanulságként levonni, hogy a Prezi még mindig újdonság, az ehealth feltörekvőben van, egyre több országban érdeklődnek aktívan utána a döntéshozók, nyugaton még pénz is van rá és elszigetelt jó példákkal lehet találkozni, nincsenek nagyn előrehaladott országok (talán csak Hollandia).

Cité Universitaire de Paris, a konferencia helyszíne

Palais de Bercy (igen, kaptam a poénokat), a megnyitó helyszíne

Régi barátok, mint Lucien Engelen, a holland e-health professzor, TEDx szervező

John Mack, avagy a Pharmaguy beszél arról, hogy kellene szabályozni a gyógyszercégek közösségi média használatát (minden konferencián ilyen hawaii ingben van)

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr743025480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása