MedIQ

Egy brit rákos beteg blogjában arról írt, mennyire hosszúak a várólisták egy kórházban, ami miatt egy másikban kellett megműttetnie magát. Bocsánatkérést várt az egészségügyi hivataltól, de ehelyett perrel fenyegették meg a kritika miatt. Nem is emlékszem olyanra, hogy egy páciens bloggert ilyen szervezet valaha is perrel fenyegetett volna meg.

A betegblogger közösségekben óriási felháborodást váltott ki és meglesz ennek még a következménye, szerencsére. A blogger, Daniel Sencier azt mondta, a neki küldött fenyegetés is adófizetői pénzbe került, amit inkább az egészségügyre költöttek volna. A műtét egyébként jól sikerült és a tumoros ellátás javítása érdekében fog innentől kampányolni.

Belegondolva a dologba, az NHS vajon aktívan figyeli, ki mit ír róluk online?

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr623002656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása