MedIQ

A napokban indították el Floridában az első online elérhető orvosi televíziós csatornát Medical Doctor Interactive Television vagy MDiTV néven. Andrew Holtz a házigazda, aki a CNN-nél dolgozott, míg Dr. Robert Lazzara az alapító. Ha megnézzük az első adásokat, elég meggyőző az anyag. Vesznek egy fontosnak tűnő egészségügyi/orvosi hírt és feldolgozzák láthatóan elég profi módon. Kiegészítik, megkérdeznek szakértőket, diákkal, videókkal bővítik a tartalmat. Meglátjuk, milyen kereslet lesz rá. Abban mindenképpen előnyük van, hogy az adásokat mi választhatjuk meg, és a platform elérhető mobilon, widgeteken keresztül is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr561966042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

drHorváthTamás · http://drhorvathtamas.com/ 2010.05.07. 23:30:49

Ötletként jó, de üzletileg bukásra van ítélve. Ha van szponzor, akinek ez a missziója, akkor életképes lehet, csak ne erre alapozzák az üzleti modellt.
süti beállítások módosítása