MedIQ

2007-ben kezdtem bele az első magyar orvosi blogkarneválba, melyben 10 részen keresztül gyűjtöttem össze hétről hétre a magyar orvosi blogok legjobb írásait. Mivel akkoriban kevesen voltunk még, nem volt erőm külső segítség nélkül fenntartani. Most nagy örömömre szolgál bemutatni a Konzílium 2.0-t, egy igazi orvosi blogkarnevált, melyet Dr. Horváth Tamás szervezett meg. Minden alkalommal egy betegséget, tünetet járnak végig nemcsak az orvosi, de a tudományos bloggerek is. Tamáson és jómagamon kívül íme a résztvevők listája:

Dr. Veress Dóra / Elmedoktor

Heinrich Károly / Mentők blog

Biokémia Blog

Dr. Kindler Réka / Minden, ami pszichológia

“A Konzílium 2.0 egy magyar egészségügyi blogkarnevál, melynek célja, hogy egy-egy adott témát több aspektusból, különböző szakterületeken dolgozó bloggerek tollából mutasson be. Bizonyos betegségeket több szemszögből is alaposabban körbejárunk, míg egyes tünetekről inkább asszociatív alapon születnek bejegyzések.”

Akinek van kedve csatlakozni, vagy témát ajánlani, ne habozzon.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr651675363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KindlerMedical · http://kindlermedical.blogspot.com/ 2010.01.20. 21:24:02

Köszönjük a reklámot!:)
Készülünk a második etapra.
süti beállítások módosítása