MedIQ

A ReachMD nagyszerű kezdeményezéssel állt elő. A Next Top Doc egy olyan verseny, ahol medikusok mérik össze erejüket, tudásukat hétről hétre, mégpedig egy az egy elleni küzdelmekben úgy, ahogy egy teniszverseny lebonyolítása is történik. Az orvostudomány bármely területéről kaphatnak kérdéseket és le kell győzni az ellenfeleket a kieséses rendszerben a továbbjutáshoz.

A fődíj egy 5000$-os ösztöndíj.

Itt lehet meghallgatni az első forduló anyagát.

Egy ilyen megmérettettés nagyszerű lehetőség a medikusok számára (nemcsak a résztvevőknek) és ügyes promóció a ReachMD-nek.

Úgy látszik ma ilyen kérdésekkel fejezem be posztjaimat, de mikor lesz nálunk egy hasonló? A MedIQ szívesen segít megszervezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr311124454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemuccaszoc 2009.05.16. 10:07:03

A nagyfater háziorvosa, aki egy jól van Géza bácsi, egézséges mint a makkért elkér havi 5-öt (kiszállás stb)

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2009.05.16. 10:11:32

És ez milyen összefüggésben van egy esetleges magyar medikus versennyel?

nita · http://freeyourmind.blog.hu 2009.05.16. 10:53:29

Nem is rossz! De mondjuk a srác csak szerencsével nyert! Pont ilyennek képzelem az államvizsgát!:)
Mint versenyt nehéz lenne nálunk összehozni, mert más jellegű a képzés, max. ötöd év végén vagy hatodéven, amikor már komplexebb a rálátás a dolgokra.

drHorváthTamás · http://drhorvathtamas.com/ 2009.05.16. 14:17:51

Amíg pl. a gyakorlatvezetők jópár alkalommal még a sima medikus gyakorlatot sem tudják/akarják megtartani, addig nehéz lenne egy ilyet nálunk összehozni.

Mondjuk azt el bírom képzelni, hogy szakterületenként kiírni ilyen jellegű versenyt olyan intézményeknek vagy osztályoknak, ahol többszörös túljelentkezés van a meghirdetett álláshelyekre. Ilyenkor a díj lehetne az állás maga. Ehhez persze egy nyitott osztályvezető/klinikavezető is kell, akinek van szabad kapacitása erre. Illetve az is, hogy ne 5 nagynevű professzor akarja benyomni a csemetéjét a meghirdetett 2 állásra. Majdnemhogy ez utóbbit érzem a dolog macerásabb részének.
süti beállítások módosítása