MedIQ

Nemrég írtam, hogy megjelent a Webicina.com oldalán az első cukorbetegség 2.0 csomag, melyben az összes minőségi cukorbetegségről szóló blogot, podcastet, híroldalt, Second Life szigetet megtalálhatjuk.

Webicina.Com

Nagyon örülök, hogy mostmár van értékes magyar cukorbeteg blog is. Így a hasonló cipőben járó páciensek megtalálhatják egymást, hasznos információkra lelhetnek.

Még egy hasonló lehetőség, ha a Várószoba.hu cukorbeteg közösségéhez csatlakozik valaki.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr581001290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angela1221 2010.11.19. 15:54:22

Új könyv a témában:

konyv-konyvek.hu/inyenckonyha_cukorbetegeknek_es_fogyokurazoknak

Ínyenckonyha cukorbetegeknek és fogyókúrázóknak

Ez a könyv, amelyet most "feltálalunk" a cukorbetegeknek és a fogyókúrázóknak, azzal a céllal készült, hogy diétájuknak megfelelő ételeket készíthessenek. Nem csupán egészségeseket, hanem finomakat, sőt, még az ínyenceknek is megfelelőket. Hétköznapra valókat éppúgy, mint ünnepieket és vendégvárókat. Szeretnénk bebizonyítani, hogy ha valaki szeret főzni, az a legkifinomultabb ízlésű "gourmet" cukorbeteg számára is képes finom fogásokat készíteni.
süti beállítások módosítása