MedIQ

A Scienceroll Search egy személyre szabott orvosi kereső, amit a Polymeta.com csapatával (lásd még dokim.hu) együttműködve hoztunk létre. A lényege az, hogy ki lehet választani, mely orvosi forrásokban keressen. Ha valaki laikusoknak szánt cikkeket szeretne találni, a Basic Health Information dobozt használja; ha gyógyszerekről keres infót, a Drugs boxot próbálja ki.

Ha nemzetközi szervezetek adataira kíváncsi, akkor az Organizations; ha kutatók és orvosok számára összeválogatott forrásokban keresne, a Research Information dobozt tudjuk ajánlani.

Ha pedig rákeresünk például a diabetes szóra, a cluster-analízis segít a végső információ megtalálálásában, illetve dátum alapján is tudunk mostmár keresni.

A cél, hogy a felhasználók véleménye alapján adjunk hozzá új forrásokat, vagy vegyünk ki kevésbé hasznosakat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr36586874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása