MedIQ

Úgy tűnik, elég népes a magyar Twitter-használók közössége. A Turulcsiripen keresztül pedig követhetjük is egymást. Viszont kevés szó esik arról, tematikus területeken mennyire használható ez az ún. microblog szolgáltatás. Az orvoslásban, röviden összefoglalva, nagyon

Patricia F. Anderson orvosi könyvtáros Michiganben és igazi szakértője a témának. Íme egy friss előadása: 

 

Szó esik benne olyanokról, akik műtétük előtt, alatt és után is informálták társaikat megpróbáltatásaikról. Vagy olyanokról, akik orvosként panaszolják mindennapjaik nehézségeit. Van benne cukorbetegek számára készült diétakövető, stb.

Hiába van nagyjából 150 feed az RSS olvasómban, a legfontosabb hírekről és projektekről már a Twitteren értesülök. Csak néhány példa, néhány Twitter felhasználó és erényeik:

 

Bár egyre többen váltanak a Friendfeedre, én még maradok a Twitteren.

Ha pedig továbbmegyünk, olyan kórházat is vízionálhatunk, ahol egy belső Twitteren keresztül kommunikálnak a dolgozók egymással.

Ha valaki tud ilyen felhasználásról, ne habozzon megosztani velünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr10534683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása