MedIQ

Május 24. és december 31. között lesz megtekinthető a BODIES című kiállítás, mely az emberi testet hivatott bemutatni kicsit szokatlan szemszögből.

A BODIES - A KIÁLLÍTÁS megismerteti a látogatókat a saját testükkel és hasznos információkkal szolgál arról, hogyan őrizhetik meg az egészségüket és hogyan élhetnek egészségesebben. Egy eddig soha nem látott módszerrel – az egészségügyi problémák, például az elhízás, az emlőrák, a vastagbélrák, a májzsugorodás, a méhen kívüli terhesség, a csontritkulás, az ízületi gyulladás vagy a csonttörés láthatóvá tételével – kínál lehetőséget arra, hogy a látogatók megnézzék és megismerjék azokat a betegségeket vagy egészségügyi problémákat, melyekben esetleg családtagjaik, barátaik, ismerőseik szenvednek. Nagy hangsúlyt kapnak azok a károsodások is, melyeket a dohányzás vagy az egészségtelen étrend okozhat.


Helyszín:
VAM Design Center, Budapest, Király utca 26.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr8466711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ars et labor 2008.06.04. 09:19:34

A probléma csak az, hogy ezek a testek nagy valószínűséggel a kínai állami emberkereskedelem termékei.

index.hu/kultur/klassz/bodies0603/

www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601120&sid=a4Hf1RT8XY1U&refer=muse


abcnews.go.com/Blotter/story?id=4296982

(utóbi elég durva galériával)
süti beállítások módosítása