MedIQ

Az előadások többségét, szóljanak bármilyen témában is, biztosan lehetne még javítani néhány aprósággal. A következőkben mutatok néhány pozitív példát a gyakori hibák javítására és néhány negatívat is elrettentésül.

Kezdjük egy olyan prezentációval, mely éppen a hibákra próbálja felhívni a figyelmet.

A következő videó minden olyan hibát bemutat, melyeket nap, mint nap tapasztalunk az előadásokon, és amelyekre oly könnyű lenne odafigyelni:



A link egy előadásra vezet az egészségügy változásairól, mely a TED Talk keretein belül hangzott el. Ott a legjobb előadók, 10-15 percben beszélnek elképesztően érdekes témákról. A TED Talk oldalán tucatnyi tökéletes példát találhatunk.



És végül egy olyan prezentáció, mely azt hivatott jelképezni, hogy megfelelő tudással és jó előadómóddal, még tartalom nélkül is ki lehet hozni a dologból valamit (a végén a kérdésekre érdemes odafigyelni):

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr19452426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása