MedIQ

A ReliefInsite.com egy fájdalomnapló, mely AJAX alapokon nyugszik. Azért hozták létre, hogy orvos és páciense egyszerűbben kommunikálhasson kiváltképp olyan betegségekben, amikor a fájdalom meghatározó része a kezelésnek. Így elsőrosban onkológusoknak, szülész-nőgyógyászoknak, ideggyógyászoknak ajánlják. Miről is van szó?

A site biztonságosnak van kikiáltva, így számos lépésen kell keresztüljutnunk mire létrehozhatjuk első naplóbejegyzésünket. Meg kell határoznunk, hogy hol érzünk fájdalmat, pontosan kijelölve a területeket a testtérképen, majd azt pontoznunk kell a fájdalom erőssége, jellege, kísérő tünetei alapján.



Ha valaki a prémium előfizetésre vágyik (évi 50$ fejében), akkor a következő kiegészítéseket is használhatja:

  • Nők esetében fájdalomértékelő a menstruációhoz
  • Életmód részleteinek kifejtése, így összefüggés található a fájdalom és az életmód között
  • Szedett gyógyszerek, kapott kezelések
  • Emlékeztetők
  • Olyan jelentés, állapotfelmérő, mely pillanatok alatt elérhető a felhasználó orvosa által

A Medgadget közöl egy képet, melyen azt látjuk, milyne részletesen lehet feljegyezni a fájdalom típusának, idejének és egyéb tulajdonságainak összefüggéseit.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr16176239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása