Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

MedIQ

Szerencsém volt már néhány elképesztő esetről, orvosi történetről írni, de ez túl fog tenni mindenen. Egy 27 éves indiai hölgy fél éve küzdött köhögéssel és visszatérő lázzal, de semmilyen antibiotikum vagy TBC elleni szer nem hatott. A Röngten-felvételen a jobb felső tüdőlebenyében nem éppen megszokott rajzolatot fedeztek fel.



Megnézték hát videobronchoszkóppal, azaz felvételt készítettek a hörgőiben és mit találtak? Hát naná, hogy egy óvszert. A gondos kórtörténet felvétele során kiderült, rémlik neki egy eset, amikor ez megtörténhetett.

Ehhez tényleg no comment...

Referencia:

Ehhez ráadásként ajánlom figyelmetekbe a Crooked Brains vicces képsorozatát arról, a szex utáni pozitúra mikor mit jelent...

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr30112441

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Turulcsirip - Bloghu 2007.07.05. 20:08:17

[...]Szerencsém volt már néhány elképesztő esetről, orvosi történetről írni, de..[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

b3ck · http://b3ck.net/ 2007.07.06. 02:04:50

Meglepő és mulatságos, de ilyet? Hogy nem fullad meg, amikor lemegy a torkán? Nem olyan pici az. Mármint attól függ ugye. :D
süti beállítások módosítása