MedIQ

Íme a mai Szonda műsora a Kossuth Rádión 14:04-14:30 között:

  • Először arról a kutatásról hallhatnak, amely szerint a koplalás meghosszabbítja életünket – kérdés persze, hogy a plusz évekért mivel fizetünk.
  • Itt van aztán három fiatal közgazdász javaslata, akik szerint érdemes megtanulni pókerezni, hiszen mindennapjaink olyan döntések sorozatából áll, amelyekre ez a játék nagyon is jól felkészíthet minket.
  • Van-e helye az értékelésnek a társadalomtudományban? – ezzel a provokatív címmel tartott előadást a héten Pléh Csaba pszichológus, az MTA főtitkárhelyettese. Érvei egy részét önök is megismerhetik, majd végül
  • Meghívjuk önöket a Vácrátóti Botanikus kertbe, ahol a most megnyílt Berkenyeház nem csak az élővilág szeretetére, de összefüggéseire is megtanítja a látogatókat.
És a múlt vasárnapi interjúm részletei itt olvashatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr6564836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarkiroka77 2007.04.29. 22:44:28

SZAVAZZATOK BERCI ANGOL NYELVÜ BLOGJÁRA? ezzel is előbbre viszitek a web 2.0 ügyét itthon, mert felfigyelnek rá www.bloggerschoiceawards.com/blogs/show/5633
süti beállítások módosítása