MedIQ

Második éve tartom a Debreceni Egyetemen a világ első, orvoslásról és közösségi médiáról szóló kurzusát és az e-páciensekről szóló előadás szokott lenni a csúcspont. Azért merem ezt mondani, mert az előadás előtt tavaly megkértem Kerri Morrone Sparling barátomat, a cukorbetegek nemzetközi szócsövét, hogy egy személyes üzenetben hasson a hallgatóimra és videóban mondja el, milyen orvosra vágynak az e-páciensek. Meg is tette: 

Idén ugyanilyen kéréssel fordultam, de a világ leghíresebb e-pácienséhez, e-Patient Dave-hez, aki inspiráló gondolatait a kurzus számára töltötte fel videó formátumban: 

Léteznek más e-páciens sztorik is, sőt íme a kurzus kivonata is, de most arra szeretném kérni a magyar e-páciens közösséget, hogy videóüzenetben hallassák a hangjukat a kurzuson résztvevő hallgatóknak szánt üzenetben, akár magyar, akár angol nyelven. Ezek a videók a szeptembertől induló magyar szemeszter hallgatói számára fognak útmutatóul szolgálni.

Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy olyan hallgatókra hassanak közvetlenül, akik az internetet aktívan tervezik felhasználni jövőbeli praxisaik kialakításában.

Köszönöm előre is!

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr31893672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása