MedIQ

Abigail és Britanny Hensel nem akármilyen sziámi ikrek. Egy-egy pár lábuk és kezük van, de két fejük. A legtöbb létfontosságú szervből kettővel rendelkeznek (kivétel a 3 és fél tüdő, 1 máj, 3 vese). Boldogan élnek és nem cserélnének senkivel. A kép magáért beszél.

 

Természetes, hogy furcsaságok egész sorával találkozunk náluk. Az egyikük utálja az antibiotikumokat, ezért azt mindig a másik veszi be. A tejjel hasonlóképpen vannak. Abigail  a makacsabb, szereti a narancslevet, a pink színt és a reggelit, míg Brittany a viccesebb kettőjük közül. Ő inkább a színes hajért és a szokatlan kalapokért rajong.

Ha Abbe-t megcsiklandozod, Britty nem fogja érezni kivéve egy szűk részt a hátukon, ott osztoznak az ézrésekben. Külön éhesek és külön van vizelési ingerük.  Már 15 hónaposan jártak, de soha senki nem mutatta meg nekik vagy nem instruálta őket, hogy hogyan kell. Ha külön irányban akarnak menni, akkor köröznek - a szüleik elmondása szerint.

Már úsznak, vezetnek, zongoráznak és bicikliznek. Két gerincvelőjük van, de az orvosok körében sincs válasz arra a kérdése, hogy például hogyan koordinálják a tapsolást. Évek óta megfejtetlen rejtély a két lány.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr4237404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bodr · http://bodr.hu/ 2007.02.22. 22:34:21

Nem túl szívélyes "megközelítés" (gondolkodtam is, hogy megosszam-e itt), de aki még több képre kíváncsi, annak href.hu/x/2c8l

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2007.02.23. 09:01:59

De jó képek! Köszönjük, hogy megosztottad velünk.

paintermezzo 2009.12.17. 20:32:46

Kedves Berci, írhatnál Lali Singh-ről is... neki mi volt a "baja"?
süti beállítások módosítása