MedIQ

A Rózsakert Medical Center tegnapi bejelentése melengeti szívemet:

Az orvos tulajdonosok, dr. Csermely Gyula, dr. Bodnár Eszter, dr. Jókay Kinga, dr. Bodó Imre, dr. Gudor Orsolya és dr. Elekes Tibor, illetve a közgazdász tulajdonos Benkő Vilmos megteremtették itthon a modern, innovatív medicinát, amelynek középpontjában nem az orvos, hanem a páciens áll.

Olyan magánklinikát, ahol a tekintélyelvű orvoslás helyett partnerségen alapuló egészségügyi ellátást vehetnek igénybe a páciensek ahol aktív részesei és nem passzív elszenvedői az ellátásnak megosztott döntéshozatalt, amelyben a páciens és orvosa együtt vitatják meg a lehetőségeket és hoznak döntést. Mindez egy új típusú gondolkodás volt 15 éve Magyarországon, és a mai napig ennek és orvosaink felkészültségének tulajdonítjuk az RMC kimagasló sikerét.

Most mindezt új dimenzióba helyezzük: 2016-ban elindítjuk az RMC Smart Clinic projektet.

Ennek 3 pillérje lesz:

RMC Smart Clinic App: Egyedi alkalmazást fejlesztünk IOS és Android készülékekre. 

Okoseszközök használata az ellátás során

Online Tanácsadás okostelefonon keresztül

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr478423254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bölcsesség Elemző 2016.02.29. 15:06:47

A probléma az, hogy az árlistában természetgyógyászat menüpont is van akupunktúrával és a társaival. Ezek után miért bíznék meg abban, hogy amúgy a mai tudományos ismereteink szerint megfelelő ellátást kapok náluk?...
süti beállítások módosítása