MedIQ

2008-ban még orvostanhallgató voltam, amikor megalapítottam a Webicina.com-ot. Az volt az alapötlet, hogy mindenki hozzáférhessen a betegségének vagy szakterületének leghasznosabb, minőségi online forrásaihoz. A Facebook oldaltól a szaklapon át a Youtube csatornákig. Ingyen. 

Az elmúlt két évben egy csapattal teljesen újraterveztük a Webicina-t, hogy valóban betölthesse a célját. 11 000 online forrás van benne és 135 témában érhetjük a személyre szabott híreket és tanácsokat ellenőrzött forrásokból. Egyelőre csak angolul, de lesz hamarosan több nyelv is. 

Remélem, tetszeni fog és hasznosnak találja majd mindenki.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr898386984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Maverick · http://newdeal.blog.hu 2016.02.24. 17:22:13

Szia!

Lenne egy kérdésem. Már máshol is feltettem az aktuális hírek kapcsán, de eddig nem kaptam erre választ...

Mindenhol az szerepel a hírekben, hogy "Nagyobb eséllyel halhat meg kórházi fertőzésben, mint autóbalesetben".
hvg.hu/itthon/20160223_Nagyobb_esellyel_halhat_meg_korhazi_fertozesben_mint_autobalesetben
444.hu/2016/02/24/150-evvel-semmelweis-utan-a-higienia-hianya-miatt-halnak-meg-betegek-a-magyar-korhazakban
Nem elvitatva a magyar egészségügy tragikus helyzetét, kíváncsi lennék rá, hogy milyen a fertőzések okozta halálesetek aránya Magyarországon nemzetközi összevetésben. Mert önmagában ilyen eset a legjobb rendszerben is előfordul. A kérdés, hogy merre mutatnak a trendek, és mekkora a mértéke. Próbáltam adatokat keresni, de nem értem el igazán jó eredményeket. Tudnál valami releváns infóval szolgálni? Nagyon érdekelnének tényleges adatok a hangzatos főcímek helyett.
süti beállítások módosítása