MedIQ

Fantasztikus képet közöltek a neves New England Journal of Medicine szaklapban. A cikk arról szól, hogy milyen gyorsan kell ma reagálni orvostechnológiai újításokra. A bal oldali képen Laennec francia orvos, a modern sztetoszkóp feltalálója, jobbra pedig az új digitális sztetoszkóp, de a régi környezetben. Brilliáns. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr398258438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kellys 2016.02.15. 06:54:32

jok ezek a technikai mankok, de nekem faterom minidg azt mondta, hogy prioritas a tapintas, hallgatas, mit mond a beteg, mit lat stb tehat az evezredek ota rendelkezesre allo "eszkozok" es utana johetnek a modern technikak. es nem azert mondta euzt, mert oskovulet lenne, halad a korral, olvas, konferenciakra jar, tanul, fejlodik stb. de attol meg az alap, az alap marad :)
amugy jo blog.
süti beállítások módosítása