MedIQ

Végre, végre! Alapító tagként izgalommal osztom meg a hírt, hogy szeptember 29-én rendezzük az első okos egészségügyről szóló magyar meetup-ot. Arról fog szólni, hogy a digitális egészségügy, változást hozó technológiák és startup-ok hogyan tudják alapjaiban megrengetni és átalakítani az omló magyar egészségügyet. A Prezi főhadiszállásán én fogom megnyitni egy előadással.

"Szeptember 29-én a Prezi előadótermében rendezi meg a Fenntartható Magyar Egészségügyért Egyesület az első Smart Healthcare meetupot. A rendezvénysorozat célja a magyar egészségügy jelenének és jövőjének formálása, a digitális orvoslás népszerűsítése, ezáltal az ellátás színvonalának javítása és egy aktív, a téma iránt elkötelezett közösség felépítése. Az alapítók és támogatók között olyan nevek szerepelnek, mint dr. Meskó Bertalan orvosi jövőkutató, az Abbvie biogyógyszer-vállalat, a Magyar Telekom, a Mito kreatív ügynökség, és a T-Systems Magyarország."

Sok szeretettel várunk mindenkit, itt lehet regisztrálni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr177797492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása