MedIQ

Nem vagyok a transzhumanizmus híve, habár nehezen tudok vitatkozni a céljaival, miszerint a technológia, tudomány és egészségügy fejlesztése elsődleges fontosságú a társadalomban. Zoltan Istvant régóta ismerem, a készülő könyvem egyik előszavát is ő írja, ráadásul örülök annak, hogy személyében olyan elnökjelöltje van az USA-nak, akinek tényleg a tudomány fejlesztése az első.

Kampányában fontos szerepet játszik egy koporsó alakú busz, amivel bejár majd számos államot, hogy hirdesse a transzhumanizmust. Ennek közösségi finanszírozós kampánya most zajlik, még hozz lehet járulni.

Azért támogatom, mert bízom abban, hogy az általa elkezdett párbeszéd segíti majd a tudomány/technológia/orvoslás hármasát sokkal nagyobb hangsúlyhoz és pénzhez juttatni, mint eddig.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr847641072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása