MedIQ

Videómban (angol nyelvű angol felirattal) bemutatom a Puzzlebox Orbit nevű drone-t. Tartozik hozzá egy NeuroSky EEG-mérő fejpánt, ami a fül és a homlok érintésével mér agyi elektromos aktivitást. Ezt a Puzzlebox alkalmazása fordítja le koncentrációs szintekké, amit a telefonomon látok élőben. 

Meg tudom mondani, milyen koncentrálási szinttől induljon be a drone, amit azután a telefon mozgatásával tudok irányítani. Arra tanít az eszköz, hogy akarattal érjem el a kívánt fókuszt, ami nem is olyan egyszerű. Nekem az a módszer kezd bejönni, hogy 1000-től számolok vissza például 17-esével amilyen gyorsan csak tudok.

Tervezzük kipróbálni leendő sebészek képzésében, mivel náluk jobban senkinek sem kell hosszútávon tudni koncentrálni és erre most senki sem tanítja őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr987588040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása