MedIQ

A viselhető eszközök forradalmat hoztak az otthoni egészségmonitorozásba. Nekem néhány eszköz megreformálta az alvásomat, a napi aktivitáomat és a koncentrációmat is. De sokszor futok bele abba a kérdésbe, hogy mit kezdjen az ember a mért adatokkal.

A viselhető forradalom következő hulláma olyan alkalmazásokat és szolgáltatásokat szül, amik ebben segítenek. Az Exist.io például azt próbálja meghatározni, mikor tudunk a leghatékonyabban e-mailezni, dolgozni, illetve mik váltanak ki egészséges életérzést. 

Például jobban dolgozom, ha jól aludtam és akkor alszom jól, ha előző nap kimentem futni. Az eszközök adatainak összekapcsolásával olyan tanácsokat kaphatnánk, mintha egy személyi edző hadsereg dolgozna nekünk.

Itt lehet kipróbálni. Androidon és iOS-en is működik, az első 14 nap ingyenes, utána 6 dollár (kb. 1600 Ft) havonta. 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr807559084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása