MedIQ

Cserháti Zoltán megcsinálta hazai kórházakkal azt, amit anno Ed Bennett csinált meg amerikai kórházakkal és később eladta a Mayo Clinic-nek. A Kórházak a neten projekt 350 hazai intézmény közösségi média megjelenését és listáját mutatja be. 

Részletek:

"A jövőben, az egészségügyi ellátás része lesz az is, hogy a kórházak milyen módon és milyen minőségben tájékoztatják honlapjukon vagy éppen a közösségi médiában a pácienseket. Az oldalról egy guideline is letölthető, amely segítséget nyújt az egészségügyi intézményeknek abban, hogy hogyan érdemes felépíteni egy kórház online megjelenését, milyen szabályokra érdemes figyelni a közösségi web használata során, valamint mire kell számítani a jövőben a digitális orvoslás területén."

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr657474914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

madmano 2015.05.20. 23:51:40

Dr.!? Mint orvosdoktor?

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2015.05.21. 08:51:59

Szólt, hogy még nem az, javítom.
süti beállítások módosítása