MedIQ

Egy TDK kutatásban kérték a segítségemet, jelentkezőket keresnek egy érdekes feladathoz. Íme a részletek és kommentben lehet jelentkezni:

Vizsgálatunkban az orvosok internetezési szokásait szeretnénk feltérképezni. Tehát azt a keresési útvonalat, amin haladnak, ha céljuk az, hogy bővítsék orvosi ismereteiket. Rengeteg forrás áll rendelkezésünkre egy keresés során. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy megtalálják-e az orvosok a megfelelő weboldalt akkor, ha az ismert tünetek alapján diagnózist szeretnének felállítani. A résztvevőktől nem várom el, hogy helyes megfejtést adjanak. Az általuk szolgáltatott, keresésükről készített képek azért fontosak, hogy a meglátogatott oldalakból elkészíthessük a “keresési térképünket”.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr67179537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása