MedIQ

Mindig örül az ember, amikor egy minőségi, de magyar nyelvű és a magyar igényekre szabott alkalmazást lát. Így jártam a Laborommal, mely iOS-re és Androidra is elérhető. 

A Laborommal figyelemmel követhető és ábrázolható a vérnyomás, vércukor, súly, test-tömeg index, de a laborleletek és a szedett gyógyszerek is. Ezekhez emlékeztetőt lehet beállítani a gyógyszerek szedéséhez és a leleteket is lehet rendezni.

Emellett szép és ingyenes. Íme a hivatalos leírás:

A Laborom első sorban krónikus betegeknek segít, jelen verziójában magas vérnyomással és cukorbetegséggel élőknek, rendszerezni napi méréseiket, gyógyszerezésüket. Az adat vizualizációval a terápiát jobban lehet követni, a kezelőorvos számára átláthatóbb, könnyíti a kommunikációt. Gyógyszer emlékeztetőt lehet beállítani, itt a PUPHA adatbázist frissítjük alatta, minden gyógyszer benne van. Labor leletet indikátoronként lehet külön követni, pl csak azt az egy kettőt ami éppen a terápiámra releváns.

A honlapunk: http://laborom.weebly.com/
Az alkalmazás közvetlenül:
https://itunes.apple.com/hu/app/laborom/id873606460?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.laboromhealth

2443685_orig.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr326852051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása