MedIQ

Az Orvosi Hetilap minden évben megrendezi továbbképző konferenciáját, idén október 17-18. között, Budapesten. A továbbképzést a Semmelweis Egyetem 32 ponttal akkreditálta. Idei témák: biztosítás-orvostan, bőrgyógyászat, diabetológia, endokrinológia, klinikai vizsgálatok, marketing és magánorvosi szolgáltatások, szemészet, szülészet-nőgyógyászat.

Az első 5 MedIQ olvasó részére díjmentes részvételi lehetőséget ajánlott fel az Orvosi Hetilap szerkesztősége. Jelentkezni a honlapon lehet: http://konferencia.orvosihetilap.com. A regisztrációs űrlapon a csoportos regisztrációt kell választani, a megjegyzés mezőben fel kell tüntetni: MEDIQ2014.

A lehetőség kávészüneti ellátást is tartalmaz, de ebédet nem. Jelentkezni csütörtök délig (okt. 16. 12:00) lehet. Hajrá! 

ScreenShot.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr506794483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása