MedIQ

rs14019_ka-20140318-img_1938-diagnet-scr-600x400_1396807901.jpg_600x400

Óriási szükség van az olyan rendszerekre az oktatásban, amit most a Semmelweis Egyetem mutatott be. Csak így tovább, reméljük, sokan fogják használni.

Egy olyan oktatási felület került kialakításra, mellyel a hallgatók a gyakorló orvosok szerepébe képzelhetik magukat, és virtuális betegen tesztelhetik tudásukat az anamnézistól a diagnózisig. A rendszer a jelenlegi Univerzális Orvosi Tudást képezi le melyet a tankönyvek klinikai protokollok mentén tárgyalnak ezen keresztül a hallgató a bázistananyagot tesztelheti. A fejlesztés eredményeképpen hozzáadott értékként jelenik meg az oktatók, a specialisták differenciál-diagnosztikai gyakorlati tudását egyfajta elektronikus korlenyomatként megőrző tudásbázis, mely tükrözi az adott orvosi iskola speciális tapasztalati tényeit.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr885965479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása