MedIQ

foto_3_1369563355.JPG_1224x1632

Nagy öröm és megtiszteltetés megosztani a hírt, hogy a Webicina.com weboldalammal megnyertem a Svéd Iparkamara innovációs nagydíját a Gran Prize-t. Idézet a HVG-ből:

"A dr. Meskó Bertalan által alapított Webicina.com nemzetközi orvosi és e-páciens közösségek bevonásával kurálja, azaz kézzel válogatja a világ legjobb minőségű közösségi média forrásait 140 betegségben és szakterületen, 20 nyelven ingyenesen. 

A projekt célja, hogy  a válogatott dinamikus webes források legfrissebb híreit egy egyszerűen használható, többnyelvű, személyre szabható aggregátoron keresztül is elérhetővé tegye mindenki számára, az alapítók szerint ugyanis mindenkinek joga van a lehető legjobb minőségű orvosi forrást és információt elérni a betegségében vagy szakterületén a saját nyelvén, személyre szabhatóan és ingyenesen.

A Magyarországi Svéd Kereskedelmi Testület 2012 októberében határozta el, hogy az általános emberi életminőség javítására irányuló szellemi teljesítmények ösztönzésére díjat hoz létre. A kezdeményezéshez bárki csatlakozhat, a svéd társadalomban mélyen gyökerező konszenzus-alapú gondolkodás és a svéd-magyar együttműködés jegyében."

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr505318639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása