MedIQ

Egy amerikai belgyógyász, Dr. Robert Goodman, évek óta gyűjti azokat a repi ajándékokat, méghozzá tollakat, amiket az orvoslátogatóktól kapott. Mivel azok hoznak más ajándékokat is, néha akár ebédet, el lehet képzelni, hogy az évek során hány ilyen látogatóval volt dolga. 

Tényleg szükség van még az orvoslátogatókra? Nem lehet azt a fajta információt online, személyre szabottabban is átadni? (Költői kérdések ezek természetesen)

qfBIB.jpg

Dr.-Caren-with-pens-55873-777526.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr84629696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meronem 2012.07.06. 10:56:48

Bocsánat, de a személyes találkozás illetve az akkor átadott információ miért nem személyre szabott?
Egyébként tényleg szükség volt arra, hogy Párizsba menj előadni, nem lehetett volna videokonferencián _online_ beszélni, és ezzel megspórolni az útiköltségedet? :)

Belátom, a technika fejlődésének következményeként tényleg egyre kevesebb dolgozó emberre lesz szükség. Programozóra egyelőre persze nőni fog a kereslet.
süti beállítások módosítása