MedIQ

Néhány nappal ezelőtt mindenki arra várt, hogy a Facebook milyen nagyszabású, ráadásul egészségügyi jellegű bejelentéssel készül. Mint kiderült, lehetővé tették, hogy a Timeline-unkon megjelölhessük, hogy szervdonorok vagyunk-e. Így próbálják ösztönözni az embereket, hoyg regisztráljanak szervdonornak.

Közeol 1 milliárd felhasználóhoz képest kb. 6000-es tették ezt meg eddig. Valljuk be, nem tekinthető ez a szám igazi sikernek, és az igazat megvallva, valamivel nagyobb volumenű és mindenképpen kreatívabb ötletet vártunk sokan a Facebooktól. Talán ez is a jele annak, hogy már nem annyira "cool". 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr34501330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csharles · http://gondoldujra.blog.hu 2012.05.12. 10:06:19

Ide vágó témával kapcsolatban írtam én is: gondoldujra.blog.hu/2012/04/17/sikeres_majtranszplantacio_a_facebook_segitsegevel
Szerintem azért vannak még kihasználatlan lehetőségek a Facebook-on, amiket fel lehetne használni az egészségügy területén is.
süti beállítások módosítása