MedIQ

A világ első orvoslásról és közösségi médiáról szóló egyetemi kurzusát 2008-ban indítottam el Debrecenben, mely szeptembertől a SOTE-n folytatódik tovább időben és hallgatószámban is kiterjesztve.

A kurzus globális és online formátumát The Social MEDia Course néven 16 részletes, látványos Prezi.com előadással, tesztekkel, badge-rendszerrel 3 hete érhető el, hogy minden medikusnak legyen lehetősége az internetről orvosi szemmel tanulni, ha nincs is ilyen kurzus a saját egyetemén.

Az ausztrál medikusok hivatalos szövetsége már promótálja a kurzust, de a magyar medikus közösségeket még nem sikerült meggyőzni. Tudna ebben valaki segíteni?

Egy videó a kurzusról:

És egy Prezi is: 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr814456769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csharles · http://gondoldujra.blog.hu 2012.04.17. 16:44:40

Tudod, hogy rám számíthatsz :) Pont a napokban meséltem erről néhány ismerősömnek és azt mondták, hogy nagyon érdekli őket a dolog :) De nyugodtan írj, ha valami konkrét segítség kell.

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2012.04.17. 20:11:45

Konkrétan hogyan tudna ez eljutni minél több debreceni medikushoz, például?
süti beállítások módosítása