MedIQ

A világ első orvoslásról és közösségi médiáról szóló egyetemi kurzusát 2008-ban indítottam el Debrecenben, mely szeptembertől a SOTE-n folytatódik tovább időben és hallgatószámban is kiterjesztve. A kurzust tavaly szeptemberben mutattam be a Stanford egyetemen, mivel ott nincs ilyen. Miután hazajöttem egy brit orvos írt egy e-mailt, melyben azt kérdezte, hol van pontosan Debrecen, mert ő odautazna minden héten, csak hogy járjon a kurzusra. 

Ez egy olyan jel volt, ami után elkezdtem fejleszteni a kurzus globális és online formátumát The Social MEDia Course néven. 16 részletes, látványos Prezi.com előadás, 16 teszt, badge-rendszer, hogy egy kis játékosság is a rendszerbe kerüljön a motiváció érdekében, mindez tegnap indult útjára.

A kurzus természetesen teljesen ingyenes, és nemcsak orvostanhallgatóknak, de orvosoknak, és bármilyen érdeklődőnek is hasznos lehet.

Egy videó a kurzusról:

És egy Prezi is: 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr794338823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása