MedIQ

Számtalanszor írtam már a blogon a különböző fóbiákról, az egyik posztomban még ti is küldtetek be néhol bizarabbnál bizarabb fóbiatípusokat. Ezeket általában pszichoterápiával kezelik, ami nagyjából azt jelenti, hogy fokozatosan teszik ki a pácienst a félelmet okozó ingernek. Egyszer meséltem egy hölgyről, aki minden nap 1 órán át porszívózta az ágyát a pókoktól félve, majd amikor a virtuális világban VR maszkkal az arcán óriáspókok szaladgáltak körülötte, a kezelés végén már egy valóságos madárpókkal a karján fényképezkedett.

Most olyan iPhone alkalmazást lehet $2,99 értékben venni, mely ezek leküzdésében segít. A Medgadget blog amerikai csapata a fogorvostól való félelem leküzdésére létrehozott részt tesztelte. 

Ki meri kipróbálni?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr863524541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása