MedIQ

Egy Index fórumban találtam ezt a felhívást. Még azt sem tudom eldönteni, van-e ennek valamilyen jogi következménye, ilyet egyáltalán lehet-e legálisan. Ugye, nem ez a jövő?

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr193390081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ccsvi · http://ccsvi.blog.hu 2011.11.17. 16:15:46

Egy orvosnak sem annyira elemi érdeke a beteg gyógyítása, mint a betgnek magának. Szerintem teljesen logikus, hogy egy ritka betegség kezelésére nincsen berendezkedve az orvos (vagy a beteg nem találja meg a berendezkedett orvost). A vérdíj jellegű dolog valóban túlzás, de el tudom képzelni, hogy a fickó nem szórakozásból teszi: egyszerűen senki nem tud segíteni neki. te mit csinálnál a helyében? ülnél otthon?

Hasonlót élünk át mi SM betegek is, amikor a nagyvilágban megjelenik egy új kutatási eredmény (CCSVI), ám azt az orvosok egy része nem akarja még csak bevenni sem a gondolkodás módjába vagy kipróbálni. mert az egyetemen nem ezt tanulta. vagy mert lusta. vagy mert nincs ideje... mindegy végülis. a beteg gyógyulni akar. bármi áron. ez így lesz amíg világ a világ.
(és féreértés ne essék: nem bántani akarom az orvosokat, csak arra akarom felhívni a figyelmet, hogy ha az orvos nem lép, akkor a beteg fog)
süti beállítások módosítása