MedIQ

Nemrég írtam, hogy a Webicina.com ingyenes szolgáltatásommal, mely válogatja az orvosi közösségi média forrásait 80 témában 17 nyelven, a Kairos Society new york-i rendezvényén fogok megjelenni. Ez egy non-profit világszervezet, mely a fiatal vállalkozói szellemű hallgatókat fogja össze.

New Yorkban az ENSZ székhelyén voltak az első kerekasztalbeszélgetések olyan nagy nevű előadók társaságában, mint Thomas Goetz (Wired főszerkesztője), Peter Diamandis (X-Prize alapítója) vagy Danial Kraft (Stanford Institute for Stem Cell Biology and Regenerative Medicine). Több száz hallgató és érdeklődő volt jelen és lehetett pályázni, hogy mely 50 projekt jelenhessen meg a New York Stock Exchange-n a Wall Streeten.

Pályáztam és bemutathattam a projektemet. Számos kapcsolatot sikerült kialakítani és lesz még ennek a rendezvénynek folytatása a magyar delegáció számára is. Áprilisban az Kairos Euro Summitot indítják el Hollandiában. Nagyszerű élmény volt és remélem, sok ott kialakított kapcsolatból igazi kollaboráció lesz.

 

ENSZ székhelyén

A Webicina.com-ot muttatam be a new york-i tőzsdén 

A Nobel-békedíj, amit az ENSZ kapott 2001-ben 

New York Stock Exchange, a megnyitó előtt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr162731109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syolos 2011.03.11. 23:32:30

Berci, a te sikered mindannyiunk sikere. Gratulálunk, és reméljük, hogy az itthoni hiperszar törvényi és gazdasági helyzet ellenére belőled sosem fog kiveszni a tenni akarás!
süti beállítások módosítása