MedIQ

A plüss szerveket sokan ismerjük már, de az I Heart Guts olyat poszterekkel állt elő, melyek közül néhány speciális szemszögből mutatja be a különböző egészségügyi témákat gyermekek számára.

Van például gyerekek számára készült, minden szerv működését szemléletesen bemutató poszter, vagy a here önvizsgálatról szóló. Viszont a mensturációnak szentelt poszternek vannak érdekes - értsd a jóízlés határait feszegető - részei (lásd a legalsó szegmenst).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr392128442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Iron 2010.07.05. 10:35:59

Mi ebben a gáz? Sztem tök király áttekintő ábra, ráadásul aranyos. A végén meg vagy befittyen a gyerek, vagy nem. ;)

BlaMachine85 2010.07.05. 10:37:35

Nagyon ütős cím, csak éppen hogy semmi durva nincs a poszteren. Fényképezve talán jobb volna?

Itt olvashatók a kis szövegdobozok is:

www.gliffy.com/blog/wp-content/uploads/2009/10/menstrual-cycle-iheartguts2.jpg

Na jó, gyerekeknek a "by golly, you're knocked up" lehet, hogy kicsit erős.

Maga a kezdeményezés és a kivitelezés nagy része azonban dícséretes.

Porcelán az elefántboltban 2010.07.05. 15:03:29

Nézitek, hogy milyen rajzfilmeket tolnak manapság a tévék már az egészen piciknek is? Ez ahhoz képest egy nagyon cuki és visszafogott rajzocska.. :D:D:D
Mazsolát és Tádét, a Kisvakondot, Lolkát és Bolkát, meg a legkisebb Ugrifülest el lehet felejteni. Max. ovi (kiscsoport) :D:D:D

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2010.07.05. 15:24:18

Berci, én nem tudom, hogy a te jóízlésed határa merrefelé található, de nálam ez a poszter csak a tréfa területére kerül. Szó sem lehet arról, hogy ezt a kisgyerekeknek szánták volna, te el sem olvastad akkor a plakát szövegeit, a sok orvosi szakkifejezést nálunk sem tudná minden leérettségizett gyerek kiolvasni sem. A rajzok ebből következően csak a fiatalokhoz eléggé túlkomplikáltan szóló magyarázat poénos mértékig gyerekesített illusztrációi, amin röhögnek, nem fintorognak. És akik ezt a megértés halvány esélyével is olvasgatják, azok a "felcsinál"-nál már jóval cifrább szakkifejezéseknek is gyakorlott használói.

Attól tartok, neked csak a téma feszegeti a jóízlés határait, te nyilván csak szemlesütve, zavartan motyogva mersz erről a témáról beszélni. Hiszen mégiscsak az egész világ összes emberét érintő, alapvető és nagyon is ismernivaló témájáról van szó, amely piszkos és csúnya szavak használatára ad bűnös alkalmat. Ám ha a lánynak fogalma sincs a saját termékenységét szabályozó mechanizmusról, és felcsinálják, az bizonyára szalonképes téma. Vagy ha az sem az, akkor marad a vak szerencse: vagy gyereke lesz egy kamaszlánynak, vagy nem. Ez a legtisztább ügy, minden jó ízlésű embert megnyugtat.

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2010.07.05. 15:32:11

Egyébként pedig a rajzok sem teljesen jók. A bicikliző méh azt az érzetet kelti, mintha a menstruációkor maga a méh távozna, nem csak a nyálkahártyájának egy része. Ami elég bizarr szamárság, mégis megragadhat a fejekben. És a bal alsó sarokból el kellett volna vezetni a pályát a bal felső sarokig, bezárva a ciklust, ha már ciklus. Biztos a rajzoló sem értette egészen a dolgot.

Elkeveredett 2010.07.05. 17:30:09

beh jó is lenne, ha olvasható lenne...

Plumper 2010.07.05. 19:56:31

fú bakker na hagyjatok ezekkel a gusztustalan nőgyógyászati rémségekkel.:-P
engem a végeredmény érdekel, a tiszta, szép és egészséges pina.
süti beállítások módosítása