MedIQ

  • A svájci CERN-nél, a nagy hadron ütköztetőnél elfogtak egy férfit, aki azt állítja, a jövőből jött vissza, hogy megakadályozza a, hogy a CERN elpusztítsa a világot...

 

  • Debreceni agyműtét videón: Prof. Robert Reisch és Prof. Bognár László látványos beavatkozását végignézhették a hallgatók és a média képviselői is.

 

 

 

 

  • Dr. Bágyi Péter, a radiológia magyar bloggere, érdekes, vagy inkább felháborító levelet kapott egyik bejegyzése után. Sokat kell még tanulni a magyar orvosi cégeknek a közösségi médiáról és annak kezeléséről.

 

Nagy örömünkre szolgál, hogy végre van mit ajánlanunk Ügyfeleinknek! A várószoba.hu-n egyre több közösséghez lehet csatlakozni, adott problémakör alapján. Itt, tapasztalatokat lehet cserélni, lelki támogatást lehet kapni, és erőt lehet meríteni egy-egy sikeres gyógyulásból. Fesztelenül, gátlások nélkül lehet beszélni a tünetekről, esetekről és a másik ember biztosan meg is fogja érteni, hogy Ön miről beszél. Itt, kezelőorvosán, pszichológusán kívül is meg tudja osztani érzéseit minden egyéb magyarázkodás nélkül.

 

  • Ha valaki arra keres rá az angol Google-ön, hogy how to commit suicide (hogyan legyek öngyilkos), a Google olyan telefonszámokat ad meg az eredmények előtt, melyek segíthetnek megelőzni a bajt. Természetesen magyarul még nem működik a dolog.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr71919772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerusz · http://gerusz.blogspot.com 2010.04.14. 16:12:40

Hm... a CERN-hírnél szándékosan hagytad figyelmen kívül a dátumot? :)

Meskó Berci · http://mediq.blog.hu/ 2010.04.14. 17:43:03

Nem hittem volna, hogy valaki rájön :)
süti beállítások módosítása