MedIQ

  • A tudományos újságírás is hajlamos átvenni és felkapni a buzzword-öket. Íme, hogy az elmúlt évtizedekben ezek a buzzword-ök hogyan oszlottak meg:

  • A MedPedia nevű orvosi online enciklopédia immáron "sajtóosztályt" is nyitott, ahol egyrészt szakértők elemeznek orvosi híreket, másrészt ahol kérdezni is lehet egészségről, betegségről.

 

 

 

  • Joshua Schwimmer arról írt, hogyan lehet egy kezdő Twitter felhasználónak orvosi és tudományos téren írogató csiripelőket találnia.

 

  • 7 tipp a Docinthemachine blogon, hogyan lehet megelőzni azt, hogy betegektől orvosi és személyes adatokat lopjanak el. Nagyon hasznos tanácsok egy olyan világban, ahol azért még mindig inkább lopják el a bankkártya adataimat, mint a Röntgen-leletemet.
· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr801545390

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Műtéti videók 1930-ból 2009.11.23. 12:50:33

A következő némafilm gyűjtemény az 1930-as évekből származik, a Brit Orvosi Társaság sebészei demonstrálják, hogy is kell(ett) eltávolítani pl.: egy hatalmas méh daganatot, tuberkulózis gümőt (tuberculum) az agyból, vagy éppen hogyan kell világra segít...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása