MedIQ

Az Egészségügyi Világszervezet felmérte, hogy az új típusú influenza, a H1N1, milyen hatással van a különböző országok egészségügyi rendszerére. Eddig 182 000-en betegedtek meg bizonyítottan a vírussal, és 1800-an haltak meg. Azaz a bizonyítottan H1N1-gyel fertőzöttek közül minden századik beteg hal bele. És az összes haláleset 87%-a az amerikai térségben történt. Ezzel nem azt akarom sugallni, hogy nem komoly járványról beszélünk, csak azt, hogy vannak ennél súlyosabb egészségügyi/járványtani gondok is a világban, amiket a média mégsem emel ki ilyen erővel.

A színskálában a sötéttől a világos felé haladva lehet súlyos, közepes, enyhe a vírus egészségügyi rendszerre tett hatása. A fehér szín azt jelenti, "nincs információ az országról".

Magyarország az enyhe kategóriába lett besorolva.

És ha már itt járunk, érdemes követni Keszthelyi Gyula, Tard háziorvosának, vitáját az oltás körüli mizériáról.

A bejegyzés trackback címe:

https://mediq.blog.hu/api/trackback/id/tr571345802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.08.29. 12:35:21

Én is már pedzegettem a témát. Úgy vélem ez is csak média cirkusz. Illetve mondhatnám úgy is, hogy ha a "fehér" ember betegszik meg akkor aztán nagy a baj... míg ott a TBC, malária, HIV, Ebola stb. amik nagyságrendekkel több áldozatot szednek igaz a világ más részein, másokat...

R.M.E. 2009.08.29. 15:34:16

most voltam kinn angliában borzalom, annyira túlzóan félnek tőle, a reptéren is ellenőrizni akartak miután félrenyeltem a kávémat, köhögtem erősen és azt hitték hogy fertőzött vagyok...

bazso50 2009.08.29. 15:53:51

Nem kéne bedőlni a WHO - bizonyos körök által pénzelt - véleményének, csak kicsit szét kell nézni és tájékozódni a neten, rengeteg olvasnivaló van a témáról, igaz nem magyarul. Viszont egy magyar oldal is van mely ugyan elég lassan követi az eseményeket, de végre igazat ír: vitaminszabadsag.com/hirlevel.php?id=8

Vogon 2009.08.29. 15:57:18

én ezt szoktam nézegetni h1n1 témában:

flutracker.rhizalabs.com/

itt számszerüsítve vannak az esetek.

Merre található a neten sima influenzáról fertőzöttségi görbe? Valahol láttam olyat hogy látszott melyik időszakban mennyi megbetegedés volt az elmúlt pár évben és látszott mikor van a felfutása

bazso50 2009.08.29. 16:06:41

"Irányítsd az olajat, és országokat irányítasz. Irányítsd az ételt, és irányítod az embereket."
Henry Kissinger, 1970

* A HELYZET
* A LÉNYEG
* A MEGOLDÁS
* VIDEÓK
* LETÖLTÉSEK
* KAPCSOLAT

10 "apróság" a sertésinfluenzáról, ami nem tartozik rád

Hagyjuk a félrebeszélést: A széles tömegek megmentésére szánt, előkészítési fázisban lévő sertésinfluenza vírus elleni vakcina, mellyel újszülötteket, gyerekeket és felnőtteket egyaránt be akarnak oltani, soha nem volt kipróbálva és nem is lesz. Európában bevett szokás, hogy egyes védőoltásokat sok száz, vagy inkább sok ezer alkalommal tesztelnek a hivatalos forgalomba hozatal előtt, azonban az Európai Gyógyszerügynökség (European Medicines Agency) ez alkalommal ezt a tesztfázist a sürgősség miatt nem követeli meg. Igen, jól olvastad, KOMOLYABB TESZTELÉS NÉLKÜL AKARNAK BEOLTANI MILLIÓKAT! Így:

És mégis, emberek százai állnak sorba az „életmentő” vakcináért, anélkül, hogy az oltás lehetséges mellékhatásainak, veszélyeinek utána néztek volna. Amikor az egyesült államokbeli Nemzeti Egészségközpontok bejelentették, hogy 2009. augusztusában megkezdik a tesztelést, akkor önkéntesek ezrével jelentkeztek teszt alanynak. (Hihetetlen, hogy a média félelemkeltése mire képes, nem?)

Persze Európában nem is kell majd jelentkezni sehová, itt ugyanis minden egyes ember, aki beadatja magának az „ellenanyagot” már alapból kísérleti egér lesz. De ami még ennél is rosszabb az az, hogy az európai vakcinák olyan hatásfokozó vegyülettel vannak ellátva, mely az oltások aktív összetevőinek működését többszörözik. No comment.

Meg kell jegyeznünk, hogy ezeknek a hatásfokozóknak a veszélyeiről nem létezik semmilyen komolyabb dokumentum (persze hogy is létezne, hiszen nem volt tesztfázis!), noha az oltás fontosságát hirdetők 2 legfontosabb célcsoportja az újszülöttek és a várandós kismamák csoportja lesz. Ez felveti annak a valós veszélyét, hogy a sertésinfluenza elleni védőoltás a modern orvostudomány legnagyobb, katasztrofális következményekkel járó tévedése lehet. Nem volt tesztelés és nincsenek adatok. Az összetevők között lehetnek veszélyes, nem ismert szerek és az Európában használt hatásfokozó adalékok akár még idegrendszeri problémákat is okozhatnak.
Védőoltás következtében történt bénulások a múltban

Talán az idősebbek emlékezhetnek arra, hogy 1976-ban már volt egy sertésinfluenza pánik, persze internet és limitált lehetőségű tömegtájékoztatás híján nem jutott el Európába az amerikai félelempropaganda. Abban az időben olyan védőoltásokkal „mentették meg” az embereket, melyek több száz, ezer embernek okoztak bénulást, idegrendszeri maradandó károsodásokat, stb. Az orvostudomány persze kitalált erre is egy nevet, hogy úgy tegyenek, mintha nem tudnák a dolgok eredőjét: a hirtelen megjelent betegséget Guillain-Barre szindrómának nevezték el. (Hogy vajon miért nem „Toxikus Védőoltás Szindrómának” nevezték, egyszerűen nem is értjük…)

Tény azonban, hogy az orvosok számára soha nem derült ki, hogy a súlyos mellékhatásokat mi okozta, ami azt jelenti, hogy egy hasonló incidens alkalmával mind az orvosok, mind a védőoltások jelentősége mellett kardoskodó „szakértők” minden bizonnyal tagadnák az összefüggést a vakcina és a fellépő paralízis között. (Többek között a védőoltások „elszaporodása” miatt az elmúlt évtizedekben az autizmus is gyakrabban fordul elő, de itt sincs semmi összefüggés. Áááááááááá. Tuti véletlen egybeesés.)

A helyzet az, hogy a világ egy üzleti vállalkozás és mindent a profit irányít. Az egészségügyi hatóságokat a gyógyszerlobbi pénzeli, így olyan eredményeket fognak MINDIG kihozni, amelyek a gazdaságosság (fordítsd így „minél nagyobb profit”) mellett szólnak. A sertésinfluenza valódi célja a tömegeknél fellépő mellékhatások „hatékony kezelése” lesz fantasztikus, széles spektrumú, vadonatúj gyógyszerekkel. (Melyeknek újabb mellékhatása lesz, de arra is van megoldás egy még fantasztikusabb kemikália személyében. Még szerencse.) Az alábbiakban összeírtunk egy felsorolást arról, hogy miket kellene tudnod a sertésinfluenza elleni oltásról.
10 apróság a sertésinfluenzáról, ami „nem tartozik rád”

1. A védőoltás előállítását a világjárvány veszélye miatt megsürgették, ezért az oltás következtében fellépő mellékhatások embereken való tesztelésére nem maradt elég idő. Szeretnél kísérleti egér lenni a Gyógyszeripar játékában? Ha igen, akkor mindenképpen menj el és oltasd be magad.
2. A sertésinfluenza elleni védőoltás olyan veszélyes hatásfokozóval van ellátva, mely gyulladásokat okozhat az emberi testben. Pontosan ezért gyanakodnak arra független szakértők, hogy a védőoltásoknak nagyon is sok köze van az autizmushoz vagy más idegrendszeri rendellenességekhez. (Részletekért olvasd el Neil Z. Miller: Védőoltások című könyvét.)
3. A sertésinfluenza elleni oltás valójában növelheti az életveszély esélyét, ugyanis a vakcinák alapból az emberi test természetes immunválaszát nyomják el. Abszolút nulla bizonyíték van arra, hogy a szezonális influenza elleni oltások valódi védelmet nyújtanának azok számára, akik az oltást beadatják. A vakcina nem más, mint a modern orvostudomány elfogadtatott „varázsitala”. Mivel ezt úton-útfélen reklámozzák, ezért a nép elhiszi, hogy jó. (Miért ne tenné, a tévé tuti nem hazudik…)
4. Az orvosok még „mindig nem tudják”, hogy az 1976-os sertésinfluenza elleni védőoltás következtében miért lett annyi bénulásos beteg. Ez pedig azt jelenti, hogy nem lehet fogalmuk arról sem, hogy napjaink sertésinfluenzájára adott ellenanyag nem fog-e hasonló következményekkel járni. (Főleg úgy, hogy nem is tesztelték az oltóanyagokat…)
5. Ha a sertésinfluenza elleni oltás (mellékhatása) következtében valaki meghal, a gyógyszeripari cégek nem tehetők felelőssé. A kormányok világszerte teljes mentelmi joggal ruházták fel a gyógyszercégeket, hogy a termékeik mellékhatásáért ne lehessen őket felelősségre vonni. (Egy szemtelen kérdés itt felmerül: csak nem a gyógyszerlobbi pénzeli a politikusokat is? Nahát, ejnye-bejnye.) A szomorú az, hogy a mentelmi jog miatt teljesen indifferens a gyógyszercégek számára, hogy működő vagy nem működő oltást, gyógyszert hoznak létre, őket ugyanis a mennyiség, nem pedig a minőség, vagy a biztonság után fizetik. (Micsoda arany élet, töméntelen pénz, semmi felelősség…)
6. Nincs még egy olyan jó ellenszer a sertés- és egyéb influenzák ellen, mint a D vitamin. Ha eleget tartózkodsz napon, akkor még ingyen is hozzájuthatsz. (Persze vigyázz a leégésre, mert az okozza a bőrrákot elsősorban- nem az UV sugárzás -, azaz ha fokozatosan engeded magad lebarnulni, akkor nem lesz bajod.) Persze a D vitamin jótékony, tudományosan bizonyított hatását a „hivatalos hatóságok” tagadják, sőt óva intenek attól, hogy felesleges szerekkel szennyezd a tested. (Most komolyan, hát nem édesek? Úgy törődnek velünk, hogy megszakad az ember szíve. Szó szerint.)
7. Ha a sertésinfluenza elleni oltás mégis működne, akkor jogosan merül fel az a kérdés, hogy „ha mindenki beadatja, nekem miért kell?” Ugyanis ebben az esetben nem tudod úgysem elkapni, ti. ha már mindenki immúnissá vált, neked nincs rá szükséged. Viccesen szólva, hogy ha hiszel a védőoltás hatékonyságában, akkor csak az ismerőseidet és a barátaidat kell rávenni, hogy ők adassák be, mert akkor Te már úgysem kapod meg. :-)
8. A gyógyszercégek milliárdokat kaszálnak abból, hogy eladják a védőoltást. Persze a legtöbb esetben ezeket az államok fizetik ki a TB által, azonban kérdezd csak meg önmagadtól, hogy „Ki is fizeti a TB-t?”, és rájössz, hogy az adóforintjaidból vigéckednek a politikusok a Te károdra. Így már rögtön nem annyira vidám, ugye?
9. Amikor az emberek majd nagy számban esnek a sertésinfluenza áldozatául, akkor biztos lehetsz benne, hogy rengeteg olyan lesz közöttük, akik beadatták maguknak a védőoltást. Ezt persze az orvostudomány a nagy számok törvényével fogja megmagyarázni, azaz, hogy: „Sokkal többet sikerült megmenteni, mint amennyit elveszítettünk.” Persze a megmentett szó az csak a képzeletükben létezik. A helyzet az, hogy akik túlélik, azok többnyire a vitamindús étrendjüknek, s a méregtelenítés fontosságát felismerő életmódjuknak köszönhető egészséges immunrendszerüknek köszönhetik a gyógyulást, bár ők általában el sem kapják az ilyen csúnya betegségeket.
10. A sertésinfluenza elleni oltóközpontok megjelenése jóllehet nem lesz teljesen felesleges: Egy pofonegyszerű módszert kínál a hatalom birtokosainak a logikus gondolkodásra képtelen, felelősséget vállalni nem akaró agynélküli, buta emberek összegyűjtésére. Az egyetlen gond csak az, hogy nem jelölik meg őket valami olyan könnyen felismerhető címkével, amely a gondolkodók számára nyilvánvalóvá teszi a létezésüket.

„A lottó azoknak az adója, akik nem tudnak számolni.” – tartja a mondás. Az influenza elleni védőoltás pedig azoké, akik nem értik, hogy mitől lesz valaki egészséges. Ha meg akarod ezeket fizetni, hajrá!

Az alábbi rövid videóklipben David Icke brit igazságkutató döbbenetes információkat mond el.


A cikket az alábbi írás alapján készítettük: www.naturalnews.com/z026717_swine_flu_flu_vaccine_swine_flu_vaccine.html
© 2009 Vitaminszabadsag.com
süti beállítások módosítása